Haal meer uit je podcast

Podcast studio Arnhem Nijmegen

Ben je op zoek naar een professionele en comfortabele plek om je podcast op te nemen?

Onze podcast studio nabij Arnhem en Nijmegen

In een bedrijfsverzamelgebouw in Huissen, op 10 minuten rijden van zowel Arnhem als Nijmegen, vind je onze modulaire podcast studio. Hier kunnen verschillende opstellingen worden gecreëerd.

Standaard staat hier een podcast tafel met comfortabele lederen stoelen en vier microfoons (uitbreiding is mogelijk).

Er is bonenkoffie, thee en fris  aanwezig. Parkeerplekken zijn er in overvloed (inclusief laadpalen) en de bereikbaarheid is – zelfs in de spits – top!

Podcast met video

Omdat CLIPMEISTER een sublabel van Cine Chefs is, is er verschillende licht- en camera apparatuur voorhanden om ook hoogwaardige videocontent op te nemen.

Zo publiceer je jouw podcast niet alleen via de audiokanalen, maar kun je het ook inzetten op kanalen zoals Instagram en Youtube.

Kies zelf een look

Wil je ook met video aan de slag, dan kun je er voor kiezen om een maatwerk set te laten maken. Wil je bijvoorbeeld een “groen” en organische setting, dan zorgen we ervoor dat we een achtergrond creëren die hier naadloos op aansluit. Zo ook voor het gebruik van bepaalde kleuren licht in verband met merkherkenning, of andere visuele wensen.

Ondersteuning en advies bij distributie

Wij maken van jouw podcast een succesverhaal. Dat doen we niet alleen voor nieuwe makers, maar ook voor bestaande podcasts. Wil je graag ondersteuning bij het vermarkten/distribueren van jouw podcasts? Wij helpen je graag.
 
Gebruik het formulier onderaan deze pagina en we nemen binnen een werkdag contact met je op.

 

Onze studio

Wist je dat je onze podcast studio helemaal gratis kunt gebruiken?

Wij vragen geen huur voor het gebruik van de apparatuur. In plaats daarvan kun je het budget gebruiken om ervoor te zorgen dat jouw podcast het publiek bereikt waar je naar op zoek bent.


De huur van de apparatuur/studio gaat namelijk gepaard met één van onze pakketten. Bekijk hier meer over de pakketten, maar een maatwerkoplossing is uiteraard ook mogelijk.

Onze diensten

Redactioneel werk

Audiobewerking

Podcast opnames

Distributie & marketing (Spotify/Podimo/Apple)

Maak van je podcast een succesverhaal

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt om onze podcast studio te gebruiken,
kun je contact met ons opnemen via het formulier op deze pagina.
Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren om een afspraak te maken.
Je kunt onze studio reserveren voor een dagdeel (ochtend, middag of avond) of voor een hele dag.

Voorbereiding

Na jouw reservering zorgen we ervoor dat de studio op het gekozen moment klaar is voor gebruik. De koffie, thee en versnaperingen staan klaar om er een comfortabele sessie van te maken!

Opnames

Op de dag van de opname word je hartelijk ontvangen door een van onze medewerkers, die je een rondleiding zal geven door de studio en je zal uitleggen hoe alles werkt. 

Bereik

Wij helpen makers niet alleen bij de nabewerking, maar ook bij het vergroten van het bereik van jouw show. Denk aan het creëren van korte clips voor social media.

Waar wacht je nog op? 🙂

Als je enthousiast bent over ons concept, twijfel dan niet langer en neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar om je een onvergetelijke podcast ervaring te bieden. Onze studio is de ideale plek om je verhaal te vertellen, je passie te delen en je publiek te boeien.

Vul het formulier in en reserveer nu onze podcast studio in Huissen, of gooi jouw show bij ons over de schutting voor de nabewerking.

We kijken ernaar uit om van jouw podcast een succesverhaal te maken!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Van welke diensten wil je gebruik maken?
Podcast studio gebruik is gratis maar is altijd in combinatie met één van onze diensten.
Kun je ons meer vertellen over wat je zoekt in een podcastpartner?